Tuinonderhoud

Wilt u uw bestaande tuin periodiek laten onderhouden of wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen en onderhouden door ons behoren beide tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om grasmaaien, het gazon verticuteren, de haag snoeien of uw hele tuin in de herfst ‘winterklaar’ maken. Met het tuinonderhoud door Hendriks Tuinonderhoud bent u verzekerd van een perfecte tuin in een optimale conditie. Het enige dat u nog hoeft te doen, is genieten van uw tuin!

Tuinaanleg

Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

 
 

Bestrating

Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken is de bestrating van paden en terrassen. Bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern.

Beplanting

Beplantingen zijn sfeerbepalend in uw tuin, in zomer en winter. Ze trekken bijvoorbeeld vogels en vlinders aan en ze kunnen fantastische herfstkleuren geven. De beplanting kan wintergroen zijn in verband met uw privacy, waar u dat wil.

 
 

Grondwerk

Een goede bodem is de basis voor een gezonde tuin. Een goede voorbereiding is daar heel erg belangrijk en dus is het essentieel dat deze grond op de juiste manier wordt bewerkt. Grondwerk en grondverzet vormen de basis voor uw tuin. Dit is dus een belangrijk onderdeel voor de tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op